skip to Main Content
Stuga 4-5 personer
Stuga 4-5 personer
Stora rummet, stuga 2
Testa på en vintersäsong

Mysigt och naturskönt boende i våra campingstugor eller campingtomter. Här finner du både lugnet, en underbar utsikt över Åreskutan samt en massa aktiviteter som, om du vill, kan ta dig ut på äventyr i Jämlandsfjällen.

Campingen har fem stugor, 74 husvagnsplatser och plats för tält. Här finner du nyrenoverade serviceutrymmen samt en bakstuga. Hur ni än väljer att bo är det hemtrevligt, rent, snyggt och bekvämt. På vintern har vi endast 40 platser med el. Ett guldläge med skoterleden i direkt anslutning på vintern och med cykel -och vandringsleden under sommaren.  Åre sjön finns en kort promenad bort likaså Åre bodgård och Åre Kokosbollsfabrik. 7km till Åre torg med butiker, hotell och restauranger.

Är du eller barnen intresserad och sugen på upplevelser har du oanade möjligheter till rekreation och äventyr. Vi driver även med Äventyrligt i Åre och som boende på Åre camping har ni alltid 10% rabatt på Äventyrligts alla aktiviteter. För barnen finns Kids Adventure i Åre som tar med barn från 6-9 år ut på lärande äventyr.

Sample Heading

Sample Heading

Då vi är medlemmar i SCR behöver du ett giltigt Camping Key Europe  för din vistelse på Åre Camping. Detta kan du handla i receptionen för 150 kr/år. Läs mer »

Back To Top