skip to Main Content
Skoterleden vid campingen
Skoterleden vid campingen
Skoterleden vid campingen
Piståkning
Piståkning

Utnyttja vintern till max

Vintertid har Åre ett rikt utbud av härliga vinteraktiviter. Här kan du åka utför i någon av Åre allas skidområden, prova någon av alla preparerade skidspåren i till exempel Björnen, Ullån, Trillevallen eller Vålådalen. Passa på att testa isklättring och snowkite? Eller vill du åka skoter finns skoterleden i direkt anknytning till Åre Camping och härifrån tar du dig lätt ut till olika utflyktsmål.

Skidåkning

Testa på Skandinaviens bästa skidåkning i Åre skidområde. Åre Camping ligger endast några minuter med bil från skidsystemet i Björnen samt Åre by. Här finner du många backar i varierad svårighetsgrad och terräng, allt från barnbackar till världscupbackar och moderna liftsystem. I närområdet finns skidområden i Duved, Edsåsdalen, Gruvbacken samt Trillevallen. Vi hjälper gärna till med information om liftsystemen och om de olika skidområdena i receptionen.

Skoterleder

Från Åre Camping tar du dig lätt ut i skoterspåret och åk till någon av områdets alla fina utflyktsmål. Behöver du hyra skoter finns ett flertal skoteruthyrare eller följ med ut på en guidad skotersafari.

Isklättring

Isklättring är ett roligt alternativ till skidåkningen. Med hjälp av isyxor i händerna och stegjärn på fötterna tar du dig uppför till isfallets topp. Här blir du garanterat trött i nyporna!

För mer information om isklättring, se Äventyrligt i Åres hemsida »

Boka din aktivitet

Back To Top