Testa På En Vintersäsong
Testa På En Vintersäsong
Skoterleden Vid Campingen
Njut Av Åres Skidsystem
Piståkning

Säsongscampa på Åre Camping – här bor du i direkt anknytning till cykel- och vandringsleder,  skoterspåren, ett stenkast från Åre sjön och nära downhill- och skidbyn Åre.

25% rabatt under 2015-2016 vid  bokning av vintersäsong eller årsplats på Åre Camping

Vi erbjuder säsongplatser både sommar som vinter. Vill man stå kvar under hela året finns möjlighet till några året-om-tomter. Sommarsäsongen är från 1 maj–30 september. Vintersäsongen omfattar tiden 1 november–30 april. Inför säsongen 2015–2016 har vi 30 husbil-/husvagnsplatser till säsongsboende med el – 15 st med 10 ampere samt 15 st med 16 ampere. Du väljer det som passar ert behov bäst. Elförbrukning för säsongsplatserna betalas för sig, det vill säga att ni betalar för den el ni förbrukar.

Förtält/spiketält
Vi har i nuläget tillstånd för 24 st förstugor/spiketält i två storlekar, 10 kvm eller 15 kvm.

Vi kan i dagsläget erbjuda en förvaringsplats år er förtält/spiketält på campingområdet samt hjälpa till att anordna med flytten mot en avgift.  Vill man hellre slippa flytta på sitt förtält/spiketält till sommaren kan man självklart boka en årsplats. Passa på och utnyttja er campingplats som en fjällstuga och ta del av det Åre har att erbjuda året runt!

Är du intresserad av säsongsplats kontakta campingens reception på telenfon 0647- 507 70,  eller helst via e- post info@arecamping.se.

Säsongscampa
6900 kr/sommar
12000 kr/vinter
18000 kr/helår

Stora säsongstomter med lov till 10 kvm eller 15 kvm stora förtält/spiketält. Tillgång till 10 eller 16 amp.

Aktiviteter med Äventyrligt i Åre

CampingKeyEurope

Sample Heading

Då vi är medlemmar i SCR behöver du ett giltigt Camping Key Europe  för din vistelse på Åre Camping. Detta kan du handla i receptionen för 150 kr/år. Läs mer »